Partners Eiendomsmegling etablerer seg på Hamar

John Morten Engø ønsker velkommen til en prat til det nye kontoret i Torggata 73 i Hamar

Partners vokser, og åpner en ny filial på Hamar
Eiendomsmegler John Morten Engø gleder seg til å ta fatt på jobben, i byen som han har forelsket seg i.

1. februar kunne endelig John Morten Engø hos Partners Eiendomsmeglings åpne en splitter ny filial på Hamar.
Tidligere har han jobbet som eiendomsmegler for DNB i byen, og har gledet seg stort til oppstart av nytt kontor. – Jeg er veldig spent, da det er mange dyktige meglere i byen, sier han. – Det blir jo ikke flere meglere, bare en aktør til.

Kontoret på Hamar føyer seg inn i rekken av Partners Eiendomsmegling AS sine filialer rundt om i Innlandet. Filialen på Hamar er en underavdeling av hovedkontoret på Gjøvik, som fra før har filialer på Dokka, Raufoss og Lena. 

Teamet på Gjøvik har gjort en formidabel jobb i sin region, og vi har hatt meget god fremdrift på vestsiden av Mjøsa, forteller administrerende direktør Marianne Sodeland i kjeden Partners Eiendomsmegling. – Vi har følt at vi trenger bedre dekning på andre siden av innsjøen også, og da var Hamar et naturlig utgangspunkt. Engø er en etablert og dyktig megler, og vi er veldig glade for at nettopp John Morten skal få Partners på kartet for Hamar, avslutter hun.

Mer fleksibilitet og kundefokus

Overgangen til Partners forklarer Engø med at han fikk en sjanse han ikke kunne si nei takk til. – Hos Partners får jeg stor fleksibilitet og frihet, men med ansvaret som følger med, presiserer han. Beslutningsveiene er korte, og jeg er kjent med at de har veldig høyt kundefokus. Akkurat sånn som jeg vil ha det, smiler han.

Engø kjenner byen og markedet svært godt. Han har vært megleren som har ligget øverst på listene på kontoret når det gjelder boligsalg. – Jeg tror min styrke ligger i at jeg har pondus og gir ærlige og gode råd. Det har nok sammenheng med min bakgrunn som håndverker. Jeg ser muligheter og potensialer som kan fikses og løses med enkle grep, og gir råd om dette, forklarer han. – I tillegg er jeg opptatt av å være tilgjengelig for kunden.

Kommer aldri til å flytte

– Markedet i Hamar har vokst godt de senere årene, og – unnskyld, Gjøvik – Hamar er det urbane knutepunktet i regionen, forklarer han og han tror dette vil fortsette. – Vi registrerer at i tillegg til å være en by, har vi også den landlige og kanskje litt eksotiske kulturen. Dette tiltrekker folk fra storbyer som Oslo, som gjerne ønsker litt mer plass. Jobbreiser tror han heller ikke er noe problem, da både tog og E6 gir rom til effektiv pendling. – Nå som hjemmekontor er nesten blitt den nye normalen, vil det bli større behov for plass og trivsel, mener han. – Hamar har et godt vekstpotensial, og jeg mener tilflytningen bare vil øke i årene fremover.

Etter at John Morten kom til byen, forelsket han seg med en gang. – Jeg synes Hamar er en fantastisk by med en perfekt størrelse. Her har vi alt vi trenger, og jeg kommer aldri til å flytte herfra!

Partners Eiendomsmegling flyttet inn i flotte lokaler i bygården på hjørnet av Torggata og Bekkegata. Adressen er Torggata 73. Stikk innom på kaffe og en prat, eller kontakt oss her.

Her kan du lese flere artikler rundt temaet bolig, som kanskje kan inspirere deg.